Löwnek van terve Messi megállítására

2014. July 13. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi
Hansi Flick szerint a német labdarúgó-válogatottnak megvan a speciális elképzelése az argentinok négyszeres aranylabdásának a semlegesítésére.

 

Lionel Messi az elmúlt években nem tudott kiemelkedően teljesíteni az argentin nemzeti csapatban, ám már a világbajnoki selejtezők során megváltozott a helyzet, a Barcelona klasszisa 10 gólt szerzett 16 meccsen, és ezzel csak Luis Suarez tudta megelőzni a selejtezők góllövőlistáján. Az argentin a világbajnokságon is bekezdett, három csoportmeccsen négy gólt szerzett, és ezzel szinte egymaga segítette a legjobb 16 közé a dél-amerikai együttest.

Az egyenes kieséses szakaszban Svájc és Belgium ellen is fontos gólpasszt osztott ki, ám Hollandia megtalálta játéka ellenszerét. A gólnélküli elődöntőben Messi így is csapata legjobbja volt, de a holland védelemnek sikerült megfékezni lendületes támadásait. A döntőben Németország lesz az argentinok ellenfele, és a németek nem is tagadják, hogy kiemelt figyelmet fordítanak majd Messi semlegesítésére.

“Láttuk, hogy a hollandok, hogy állították meg Messit, de nekünk is megvan erre a saját tervünk, egy egységes, összetartó csapatot alkotunk majd. Rengeteget tudunk Argentínáról, de a döntők mindig saját forgatókönyvvel zajlanak” – jelentette ki Hansi Flick, a német válogatott másodedzője.

A német válogatott az elődöntőben 7-1-re verte Brazíliát, míg Argentína tizenegyespárbaj után jutott tovább Hollandia ellen.

A németek rendes játékidőben elért vasárnapi sikerének az oddsa 2.30, a döntetlenre 3.25, az argentinok 90 perc alatt kiharcolt győzelmére 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply