A Milan lealkudta Rami árát

2014. July 13. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Adil Rami
Adil Rami kapcsán már hosszabb ideje tárgyalt a Valencia és a Milan, végül péntek éjszaka sikerült megállapodni a védő átigazolásáról.

 

Rami januárban kölcsönbe került a Milanhoz, és azonnal a kezdőcsapatban találta magát. A Valencia labdarúgójára nagy szükség volt a gyenge milánói védelemnek, és a francia hátvéd meg is tudott felelni az elvárásoknak. A kölcsönszerződés értelmében a Milannak elővásárlási joga volt a nyáron, ennek ellenére nem volt könnyű megállapodni a védő játékjogáról.

Az eredeti megállapodás szerint a Milan 7 millió euróért szerezhette volna meg a labdarúgót, ám az olaszok ennél jóval kevesebbet akartak érte fizetni, és tervük nagyjából össze is jött. Bár a hét második felében úgy tűnt, hogy az üzlet nem jön létre, végül a Valencia belement a milánóiak által ígért 4,25 millió euróba. Maga Rami is áldozott azért, hogy a Milan játékosa lehessen, félmillió euróval kevesebb fizetésért fog a jövőben teljesíteni, ám a pénz nem érdekelte a védőt.

“Adil csak a Milant akarta. Nagyon megszerette ezt a klubot, és még abba is belement, hogy csökkentsék a bérét” – jelentette ki Ernesto Bronzetti, aki elárulta, hogy a szezon végén hat-hét komoly ajánlata is volt a játékosnak, aki azonban maradni akart a piros-fekete csapatban.

A Milan az elmúlt szezonban nyolcadik lett az olasz bajnokságban, és lemaradt a nemzetközi kupaindulásról. A télen érkezett Clarence Seedorfot emiatt felállították a kispadról, helyére egykori csapattársa, Filippo Inzaghi került.

A Milan bajnoki címének az oddsa 13.00, míg a Juventus címvédésére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply