Menetel a Vidi, csak a Zenit tartja vele a lépést

2014. September 23. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nemanja Nikolics
Javában zajlik a labdarúgó NB I, de nyolc fordulót követően a Videotont még egyetlen csapatnak sem sikerült megállítania, és Európában csak egyetlen csapat produkált még hasonlót.

 

Húsz másik országban játszották már le legalább a 6. fordulót is, és ezen bajnokságokban összesen csupán két olyan együttes van, amely még százszázalékos: az orosz Zenit és a Videoton. Előbbi hétvégén 5-0-ra nyert, de utóbbi is magabiztosan hozta a kötelezőt a Szombathelyi Haladás vendégeként. A Zenit mutatója csak hajszálnyival jobb a székesfehérváriaknál, hiszen a szentpéterváriak gólkülönbsége eggyel jobb. Nem szabad azért elfelejteni, hogy a topligákban még csak nemrég kezdődött a bajnokság, és az angol Chelsea, az olasz Juventus és a spanyol Barcelona még veretlen.

A Videoton veretlenségi sorozata is kiemelkedő, hiszen a hatodik leghosszabb Európában: tétmeccset Juhász Rolandék májusban veszítettek utoljára, akkor a magyar ligakupa-döntőjében kaptak ki 2-1-re a Diósgyőri VTK-tól.

A borsodiakkal éppen a hétvégén játszik majd a Vidi Székesfehérváron. A találkozó igazi rangadónak ígérkezik, hiszen még a DVTK sem kapott ki, de két döntetlenje miatt már nem is százszázalékos. A miskolciak a hétvégén több mint 75 percet játszottak emberhátrányban, de így is fordítani tudtak hazai pályán a Budapest Honvéd ellen.

A Videotonra előbb azonban egy fontos Magyar Kupa-meccs vár. A továbbjutó sorsa egy meccsen dől el, éppen ezért Juhászék nem írhatják le a másodosztályú Szigetszentmiklóst, amely a középmezőnyben tanyázik az NB II-ben.

A Szigetszentmiklós győzelmét 10.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.50, a vendég Videoton sikerére pedig 1.16 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply