Hiába jönnek az eredmények, távozhat a Marseille edzője

2014. September 23. Tuesday in Egyéb, Hírek

Dimitri Payet
Idén nyáron kétéves szerződést írt alá a francia Olympique Marseille Marcelo Bielsa vezetőedzővel, az argentin azonban egy záradéknak köszönhetően távozhatna akár a mostani szezon végén is.

 

Úgy fest, továbbra sem rendeződik a helyzet Bielsa és a klub elnöke, Vincent Labrune között, így a nyáron kinevezett vezetőedző könnyen távozhat a mostani szezon végén – annak ellenére, hogy a következő szezon végéig írt alá, csapata pedig remekül teljesít a mostani pontvadászatban.

Bielsa a nyáron több játékost is szeretett volna az OM-hez csábítani, viszont a klub egyiküket sem tudta megszerezni. Az argentinnak így most egy olyan kerettel kell dolgoznia, ami nem felel meg teljes mértékben az ízlésének, ennek ellenére azonban hat fordulót követően 16 pontos az Olympique.

“Nem szeretek hosszú távra tervezni” – mondta a dél-amerikai. “A Marseille vezetői egy kétévest szerződést írattak alá velem, de akár már a mostani szezon végén is távozhatnék egy záradéknak köszönhetően. Nem szeretnék azonban most már a jövőmről beszélni: nyilvánosságra hoztam, amit a nagyérdeműnek tudnia kell, viszont ez nem jelenti azt, hogy én távozni is fogok a szezon végén. A futball kiszámíthatatlan, ráadásul a klub presztízse nagyobb, mint az enyém.”

Hétközi fordulót rendeznek a francia Ligue 1-ban, az OM a Reims együtteséhez látogat. Miután a hazaiak három vereséget is elszenvedtek zsinórban, kicsit összeszedték magukat, és a legutóbbi két meccsüket egyaránt megverték: a Toulouse-t otthon, míg a Lorient gárdáját idegenben fektették két vállra.

A Reims győzelmét 4.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.25, a vendég Olympique Marseille sikerére pedig 1.90 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply