Egy nagy adag szerencsében is bízik a Kozármisleny

2014. September 23. Tuesday in Egyéb, Hírek, Magyar kupa

Véber György
A labdarúgó Magyar Kupában már a 16 közé jutás a tét, és a keddi játéknap legpikánsabb párharcát a Kozármisleny – Pécs Baranya megyei rangadó szolgáltatja.

 

A Kozármisleny az NB III-ban szerepel jelenleg, és legutóbbi bajnokiját elveszítette a Vác otthonában, előtte viszont simán nyert otthon az ESMTK ellen. Az MK előző körében a Balmazújvárost győzte le Német Zsolt vezetőedző legénysége, de ahhoz, hogy az élvonalbeli Pécs ellen kiharcolja a továbbjutást, a hazaiak szakembere szerint egy nagy adag szerencsére is szüksége lenne.

“Nem mondhatunk le a továbbjutásról, de tudjuk, hogy melyik a jobb csapat” – mondta Németh a bama.hu-nak. “Sajnos, amikor már azt hittük, végre felépülnek a sérültjeink, újabb csapás ért minket. Cziráki Attilának beszakadt a combizma, és valószínűleg Gajág Gergő játékára sem számíthatok a PMFC ellen. Hogy mivel foghatjuk meg a Pécset? Mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, csapatként úgy kell összeállnunk, hogy el tudjuk tűntetni a két együttes közti kétosztálynyi különbséget. És persze szükségünk van egy jó nagy adag szerencsére is.”

A Kozármisleny dolgát megnehezíti, hogy a Pécs lendületbe jött a kezdeti nehézségek után: a piros-fekete mezesek legutóbbi öt tétmeccsükből négyszer is nyertek, legutóbb pedig a továbbra is veretlen Paks ellen szereztek egy pontot odahaza. Véber György, a PMFC vezetőedzője bízik játékosaiban, akik az előző körben a Szeol gárdáját fektették két vállra 4-1 arányban.

A két együttes utoljára 2011 márciusában játszott egymás ellen, akkor a Pécs vendégként 1-0-ra nyerni tudott. Kozármisleny csapata utoljára 2009-ben örülhetett győzelemnek.

A Kozármisleny győzelmét 6.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.75, a vendég PMFC sikerére pedig 1.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply