Menesztette menedzserét a Blackpool

2014. January 21. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Az angol másodosztályú bajnokság 14. helyén álló Blackpool vezetősége hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette a csapat vezetőedzőjét, Paul Ince-t.
Cardiff

A Blackpoolnak kevés sikerélménye volt az utóbbi hónapokban.

Ince tavaly februárban szegődött el a Blackpoolhoz, de az elmúlt közel egy évben nem tudta megváltani a világot, az utóbbi hónapokban pedig kifejezetten gyengén szerepelt irányításával a csapat. A legutóbbi tíz meccséből kilencet elveszített a gárda, így történhetett meg, hogy a szeptemberben még az élen álló együttes már csak a 14. helyen áll a tabellán. A pohár a sereghajtó Barnsleytól elszenvedett hétvégi vereség után telt be a vezetőknél, akik azonnali hatállyal szerződést bontottak Ince-szel, valamint segítőivel, Alex Rae-vel és Steve Thompsonnal.

A távozó szakmai stáb összesen 42 mérkőzésen vezette az együttest, de ezek közül csak 12 alkalommal hagyta el győztesen a pályát a csapat. A szakember fia, Thomas Ince szekere is kifelé áll a klubtól, a napokban éppen az apja vitte el egy megbeszélésre, ahol egy külföldi klub képviselőivel egyeztettek a gárda házi gólkirályának szerződtetéséről. A “kis Ince” szerződése nyáron lejár, így hamarosan ingyen leigazolhatóvá válik.

A klubvezetés azt is bejelentette, hogy csapatot átmenetileg Barry Ferguson, a csapat 35 éves, korábbi skót válogatott középpályása irányítja. A Blackpool szombaton a már kieső helyen álló, 22. helyezett Doncastert fogadja. A vendégek múlt héten magabiztosan, 3-0-ra legyőzték a Wigant, ezzel egy hosszú nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg, egy újabb siker esetén elmozdulhatnak a kieső zónából.

A Blackpool győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.30, a Doncaster diadalára 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply