Megsérült a Forest kapitánya

2014. September 17. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Stuart Pearce
Sérülés miatt elveszítette csapatkapitányát, Chris Cohent a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest.

 

A csapatkapitány a Derby County elleni rangadón sérült meg, a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. Egyelőre nem tudni, hogy Cohennek mennyit kell kihagynia, hiszen további vizsgálatok várnak a középpályás térdére. Nem csak ez az egy sérülés történt a találkozón, egy másik forestes játékos, Andy Reid is kidőlt a sorból, de Matty Fryatt is kisebb egészségügyi gondokkal küszködik.

Jó híreket is kaptak a nottinghamiek vezetői, Kelvin Wilson ugyanis ismét egészséges vádli sérülése után, így a védő játszhat szerdán a Fulham ellen. A 7. fordulóban akár David Vaughan is pályára léphetne, de a szakmai stáb szerint ez nem fog megtörténni elővigyázatosságból.

A Forest remek formában van, hiszen veretlenül, 14 ponttal vezeti a bajnokságot, míg a Fulham ellenkező utat jár be – a londoniaknak még csak egy pontjuk van, így sereghajtók. Az élvonalból az előző szezonban kieső együttes Matt Smith-re eltiltás miatt nem számíthat: a Leeds Unitedtól az átigazolási piac utolsó óráiban szerződtetett csatárt az előző fordulóban már a 18. percben kiállították, ami miatt három meccset kell kihagynia.

Adam Taggart és a Costa Rica-i Bryan Ruiz még mindig sérült, így Ross McCormack párja a támadósorban vélhetően Patrick Roberts, Cauley Woodrow vagy Hugo Rodallega lesz.

A két csapat utoljára tíz évvel ezelőtt játszott egymással, amit a Fulham hosszabbítást követően 4-2-re nyert meg, így kiejtette a Forestet az angol Ligakupából. A Nottingham 1967-ben nyert utoljára a londoni együttes ellen.

A Nottingham Forest győzelmét 1.70 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Fulham sikerére pedig 5.25 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply