Önbizalommal teli Inter utazik Kijevbe

2014. September 17. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Fredy Guarin
Nem vár könnyű mérkőzés csütörtök este az Interre az Európa Ligában, hiszen az elmúlt években komoly nemzetközi tapasztalatokat szerző Dnipróval találkozik.

 

Az Inter viszont jó formában van, az elmúlt négy meccsén 16 gólt lőtt és egyet sem kapott. Nem csoda tehát, hogy Fredy Guarin és társai dagadnak az önbizalomtól, még akkor is, ha a Torinónak egyet sem rúgtak – első olasz bajnokiján az Inter 0-0-t játszott idegenben.

A csapat tovább folytathatja csütörtökön a gólgyártást, de a Dnipro vendégeként – még akkor is, ha az ukránok nem otthon, hanem Kijevben lépnek pályára – nem lesz könnyű dolga Walter Mazzarri legénységének. Guarin azonban magabiztosságról, kellő önbizalomról beszélt a találkozót megelőzően.

“Szeretnénk újra mosolyt csalni a szurkolóink arcára” – mondta a kolumbiai középpályás, aki a nyáron közel állt ahhoz, hogy klubot váltson, végül azonban maradt a kék-fekete csíkosoknál. “Úgy vélem, egy nagyon versenyképes csapatunk van, fogunk mi még meglepetéseket okozni. A Sassuolo ellen remekül játszottunk, hiszen a korai gól után még hatot sikerült szereznünk.”

Az Inter mindig jó meccseket játszik Ukrajnában, legalábbis az elmúlt néhány évben. Legutóbba a BL 2009/10-es kiírásában járt a kelet európai országban, a Dinamo Kijevet 2-1-re verte. Mazzarri vélhetően most is elégedett lenne egy hasonló sikerre, bár a szakember leginkább a mutatott játékkal törődik a legtöbbet.

A Dnipro játékosai tudják, hogy a kontinens egyik legnépszerűbb klubját látják majd vendégül, így a kellő tiszteletet megadják az ellenfélnek, de jó eredményt szeretnének elérni.

A Dnipro győzelmét 2.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, a vendég Inter sikerére pedig 2.80 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply