Ligakupázik a Fradi a derbi előtt

2014. September 17. Wednesday in Egyéb, Hírek

Gyömbér Gábor
A hétvégén bajnoki rangadót játszik a Ferencváros, de előbb szerdán kell pályára lépnie a Ligakupában, ahol a Zalaegerszeget fogadja.

 

A kezdeti bizonytalanság után egyre jobban magára talál a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros, újabb hétvégi sikerének köszönhetően pedig már a második a tabellán. A Puskás Akadémiát Benjamin Lauth 23. és Böde Dániel 25. percében szerzett találatának verte a Fradi, de mivel kapott is egyet, Thomas Doll vezetőedző nem volt maximálisan elégedett.

“Nagyon szép találatokat szereztünk, ami egy picit bosszantó volt, hogy kaptunk egy gólt” – mondta a fradi.hu-nak a német szakember. “Nehogy félreértse bárki is: örülök a győzelemnek, de meg kell tanulnunk, hogy az ilyen meccseket el kell döntenünk. Nem szabad hagynunk, hogy a már padlón levő ellenfél újra felálljon. Úgy érzem, hogy jól játszottunk, még ha voltak olyan szakaszok, amikor alább hagyott a figyelmünk. Nagyon örülök annak, hogy Somalia hetvenöt percen keresztül ott volt a pályán, és jó teljesítményt nyújtott.”

A hétközi Ligakupa-meccsen akár gyakorolhatja is a “padlóra küldést” az FTC, hiszen az ellenfele a másodosztályú Zalaegerszeg lesz. Az NB II-ben zalaiak jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán hat ponttal. A vendégek két fiatal támadójukban, Délczeg Gergelyben és Babati Benjaminban bízhatnak – mind a ketten két gólt lőttek eddig a másodosztályban.

A felek utoljára 2012 áprilisában játszottak egymással, akkor a Fradi idegenben 3-2-re nyert. A Zalaegerszeg vendégként utoljára 15 évvel ezelőtt tudott diadalmaskodni.

A Ferencváros győzelmét 1.12 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 7.50, a vendég ZTE sikerére pedig 11.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply