Magyar válogatottakkal várja az Ajka az Újpestet

2014. September 17. Wednesday in Egyéb, Hírek

Balajcza Szabolcs
A Ligakupa E-csoportjának 2. fordulójának szerdai játéknapján az NB II-es Ajka az élvonalban szereplő Újpest FC-t fogadja.

 

Az ajkaiaknak eddig nem igazán megy a szekér, hiszen négy fordulót követően csak három pontjuk van, így kieső helyen állnak a bajnokságban. A Ligakupában sem jobb a helyzete Klement István legénységének, hiszen az első körben az NB I listavezetőjétől, a Videotontól kapott ki nagyon simán 4-0-ra. Az Ajka a hétvégén nem játszott bajnokit, mivel a nagy esőzés miatt a pálya használhatatlanná vált, de a Ligakupa-meccset a felek lejátszhatják a műfüves pályán.

A hazaiaknál ismert nevű labdarúgók is keresik a kenyerüket, így például a keret tagja az a Zámbó Bence, aki 2009-ben az Egervári Sándor féle U20-as magyar válogatottal világbajnoki bronzérmet szerzett. A védő mellett még ott van a felnőtt válogatottban is pályára lépő Thomas Sowunmi. A 36 éves támadó jó formában van, két gólja és egy asszisztja már van idén.

A Klement csapat főleg tapasztalt, rutinosabb labdarúgókból áll, de néhány fiatal is fontos láncszeme az együttesnek, így például Csordás Szabolcs, Németh László vagy Major Norbert.

Az Ajka legutóbbi tétmeccsét megnyerte, a Magyar Kupa legutóbbi fordulójában könnyedén, 4-0-ra verte a Celldömölköt. Az Újpestnek sem volt nehéz dolga, a Himesházának 13-at gurítottak a fővárosiak. Szerdán azonban nehezebb mérkőzésre számíthatnak, még akkor is, ha erős kerettel, a ferencvárosi derbi előtt vágnak neki az útnak a budapestiek

Az Ajka győzelmét 7.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.60, a vendég Újpest sikerére pedig 1.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply