A Roma maradandót alkotna

2014. September 17. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Francesco Totti
Az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti bízik abban, hogy sikerül maradandót alkotniuk a Bajnokok Ligája idei szezonjában, példaként az Atletico Madridot említette.

 

Az előző kiírásban a madridiak egészen a döntőig meneteltek, ahogy csak hosszabbítást követően maradtak alul a városi rivális Reallal szemben. Tottiék számára az Atletico a követendő példa, erről a klub emblematikus figurája a CSZKA Moszkva elleni BL-csoportmeccset megelőző sajtótájékoztatón beszélt.

“Meglátjuk, hogy hol is tartunk, amikor majd a pályára lépünk szerdán” – mondta a csapatkapitány Totti. “Megpróbálunk jó benyomást kelteni, mindent bele fogunk adni, még akkor is, ha majd erősebb csapattal állunk szemben. Nagyszerű lenne, ha megismételhetnénk azt, amit az Atletico tavaly elért.”

Totti figyelmeztetett, a legrangosabb európai kupában már nincs könnyű ellenfél, éppen ezért minden összecsapásra maximálisan oda kell figyelni.

“A BL-ben már mindenki minőségi szintet képvisel” – tette hozzá. “Ez nekünk azonban tetszik, hiszen mindenkivel fel akarjuk venni a harcot, szeretnénk ellenfeleink dolgát megnehezíteni. Fontos meccs vár ránk szerdán, hiszen visszatérünk a BL-be – pedig a Romának minden évben itt kellene lennie.”

A Roma jó szezont zárt a Serie A-ban tavaly, hiszen klubrekordot jelentő pontot gyűjtött, ám ez is csak a második helyhez volt elég a Juventus mögött. Papíron a fővárosiak az esélyesek a szerdai találkozón, de a CSZKA már bizonyított korábban, hogy érdemes komolyan venni. A “farkasok” utoljára 2011 márciusában játszottak BL-meccset, akkor 3-0-ra kikaptak az ukrán Saktartól, összesítésben pedig 6-2-vel búcsúztak.

Az AS Roma győzelmét 1.57 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.20, a vendég CSZKA Moszkva sikerére pedig 6.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply