Az Ajax nem tart a PSG gazdagságától

2014. September 17. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Kolbeinn Sigthorsson
Frank de Boer, az Ajax vezetőedzője elárulta, nem tartanak a szerdai, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccstől.

 

A holland bajnok az Amsterdam ArenA-ban látja vendégül a francia élvonal legutóbbi kiírásának győztesét. A csoportban még a spanyol Barcelona és a ciprusi APOEL szerepel, tehát egyáltalán nem lesz könnyű dolga az Ajax-nak, ha tovább akar jutni – legalább a harmadik helyen az Európa Ligába.

De Boer azonban nem tart az ellenfelektől, így a PSG-től sem, amely a nyáron rengeteg pénzt költött az amúgy is erős keretének a megerősítésére – a holland szakember szerint a párizsiak is 11 embert fognak a pályára küldeni, ahogy ők is.

“Mindig jó nézni a PSG meccseit, hiszen támadó focit igyekeznek játszani” – mondta De Boer a találkozó előtti sajtótájékoztatón. “Nem nagyon érdekel, hogy mennyi pénzből gazdálkodnak, úgy tekintek rájuk, mint egy átlagos ellenfélre. Minden ellenfelet tisztelünk, de folyamatosan próbáljuk megtalálni a gyenge pontjaikat. Tény, hogy tapasztaltabbak és technikásabbak, de nem mindig a nagyobb tőkével rendelkező együttes nyer.”

De Boer emlékeztette az újságírókat arra, hogy a PSG idén már három alkalommal játszott bajnoki idegenben, és mindig döntetlent játszott. A szakember hozzátette, mivel az előző években a párizsiak bizonyították, hogy Európa legjobbjai közé tartoznak, a mostani szezonkezdet egy kicsit csalódást keltő lehet a számukra.

Az Ajax győzelmét 5.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.90, a vendég Paris Saint-Germain sikerére pedig 1.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply