Meglepetésre készül a Puskás Akadémia

2014. October 24. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Benczés Miklós
Meglepetésre készül a Puskás Akadémia labdarúgócsapata, amely a szombaton kora délután az MTK ellen lép pályára az NB I-es bajnokság 12. fordulójában.

 

A felcsútiak a gyenge szezonkezdet óta – amikor hét mérkőzésen két döntetlen és öt vereség volt a mérleg – jó szériába kerültek, a Pápa 3-0-s legyőzése felszabadította a béklyókat. Azt követően ugyanis még három győzelem következett, a Dunaújváros ellen 3-2-re, a Győri ETO ellen 2-1-re, legutóbb pedig a Nyíregyháza ellen 1-0-ra sikerült győzni.

Az MTK hat mérkőzés óta nem veszített pontot, a fővárosi kék-fehérek az eddigi 11 fordulóból kilencszer nyertek, és csak kétszer kaptak ki, igaz, a két idegenbeli vereség meghatározó volt, hiszen a Videoton 5-0-ra, a Paks 3-0-ra verte idegenben Garami József együttesét.

“Látjuk a tabellát, éppen ezért meglepetésre készülünk. Az MTK jó csapat kiváló szakvezetővel. De bizakodóak vagyunk, hazai pályán mindig győzni szeretnénk” – nyilatkozta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia edzője. A felcsúti arénáról lehullott az átok, sokáig a csapat nyeretlen volt az új stadionban, idén azonban eddig három győzelem és két döntetlen a mérleg. “A játékosaim is bizakodóak, azok, akik korábban szerepeltek az MTK-ban érzelmi többlettel, feldobódott hangulatban léphetnek pályára.”

A hazaiak győzelmére 3.20 az odds, a döntetlenre 3.30, míg az MTK idegenbeli sikerére 2.10 szorzóval lehet fogadni.

Az MTK-nál Csiki Norbert beteg, Baki Ákos talpizma meghúzódott, de Nagy Tibor meggyógyult, így ő lehet, hogy már játszhat Felcsúton. A fővárosiak eddig nem kaptak még ki a Puskás Akadémiától, pedig találkoztak első- és másodosztályú, valamint kupamérkőzésen is.

Tavaly Felcsúton 1-1-es eredmény született, idén májusban pedig az MTK 2-1-re nyert otthon. Érdekesség, hogy a Puskás Akadémia két gólját valóban két egykori MTK-játékos, Tischler Patrik és Lencse László szerezték.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply