Még nem veszi biztosra a döntőt a Vidi

2014. April 29. Tuesday in Hírek, Magyar kupa

Véghajrájához érkezett a második számú hazai kupasorozat, kedden és szerdán a Ligakupa elődöntőinek visszavágóit rendezik. A Videoton fél lábbal már a fináléban érezheti magát.
Jose Gomes

A Videoton négygólos előnyben várja a tartalékos Lokit.

Egy héttel ezelőtt a Videoton némi meglepetésre kiütéses győzelmet aratott Debrecenben, a Ligakupa-elődöntő első meccsén. Az 5-1-es fehérvári diadal után a visszavágó formalitásnak tűnhet, de a Vidi játékosai nem akarják elbízni magukat, az ellenfél ugyanis a bajnokságot vezető, az NB I-es aranyérem legfőbb várományosának tekinthető Loki lesz.

A debreceniek úgy jutottak el a legjobb négy közé a Ligakupában, hogy egyetlen meccsen sem álltak fel legerősebb összeállításukban, Kondás Elemér ebben a sorozatban tendenciózusan azoknak a játékosoknak adott lehetőséget, akik kevesebbet szerepeltek a bajnoki meccseken. Ebben a kontextusban már nem annyira meglepő a Viditől elszenvedett 5-1-es vereség, José Gomes ugyanis legerősebb összeállításában küldte pályára együttesét múlt héten.

Juhász Roland, a fehérváriak válogatott védője csapata honlapjának nyilatkozva elmondta: nem veszik biztosra a kupadöntőt, és igyekeznek úgy pályára lépni kedden, mintha nem szereztek volna előnyt az első mérkőzésen.

“Mindenképp szeretnénk folytatni ezt a sorozatot, amiben vagyunk, úgyhogy ennek megfelelően készülünk a Debrecen elleni visszavágóra. Jelentős előnyünk van, ez vitathatatlan, ráadásul a bajnokság rendkívül kiélezett, így talán nem a legerősebb csapatával lép pályára a Loki. Nálunk is elképzelhető, hogy lesznek változások a keretben, de mindenki szeretné megmutatni, hogy lehet rá számítani, éppen ezért egy jó meccset várok, amiből lehet építkezni a továbbiakra. Egyelőre nem foglalkozunk azzal, hogy a döntőbe juthatunk, egyrészt ahhoz még tovább kell lépnünk kedden, másrészt, ha így is alakul, addig még fontos bajnoki mérkőzéseink is lesznek” – fogalmazott Juhász.

A Vidi keddi győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.50, a DVSC idegenbeli diadalára 3.30 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply