Még nem nyert a Kecskemét a Puskás Akadémia ellen

2014. October 31. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bekő Balázs
Elindulhat a felsőház felé az a csapat, amely megnyeri a magyar labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzését, amelyen a 9. helyen álló Kecskemét a 10. helyezett Puskás Akadémiát fogadja.

 

A két együttes eddig háromszor találkozott egymással, de a kecskemétiek még nem nyertek. Ugyan tavaly októberben továbbjutottak a Magyar Kupában, de azt a sikert 0-0-s mérkőzés után büntetőkkel érték el. A 2013-14-es idényben azonban előbb idegenben 2-2-re végeztek, majd Kecskeméten 2-1-re kikaptak a felcsútiaktól.

A Puskás Akadémia rosszul rajtolt, egy hét mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozat után azonban sorozatban négyszer is győzött (a Pápa, a Dunaújváros, a Győr és a Nyíregyháza ellen), a szériát csak az MTK tudta megszakítani egy hete.

“A Puskás Akadémia kiismerhetetlen csapat, tényleg attól függ minden, milyen napot fog ki” – nyilatkozta Gyagya Attila, a Kecskemét védője. “A hazai pálya miatt talán nekünk van nagyobb sanszunk, de ehhez hatástalanítanunk kell a támadóikat. A mi csatáraink is jó formában vannak, ha jó százalékban tudják kihasználni a helyzeteiket, akkor nyerhetünk.”

Amíg a Puskás Akadémiában Lorentz Márton és Vaszicsku Gergő eltiltását tölti, addig Kecskeméten úgy tűnik, nem lesz hiányzó. Kitl Miklós és Fótyik Dominik felépült sérüléséből, míg Laczkó Zsolt letöltötte az eltiltását.

“Szerencsére teljes kerettel számolhatok, se eltiltottunk, se sérültünk nincsen. Ha százszázalékos koncentrációval vágunk neki a mérkőzésnek, akkor folytathatjuk a pontgyűjtést” – mondta Bekő Balázs, a hazaiak vezetőedzője.

A Kecskemét eddig nem volt meggyőző hazai pályán, kikapott a Ferencvárostól, a Haladástól és az MTK-tól is. Egy hete a Győrrel 1-1-re végzett, míg a hét végén a Honvédot verte 1-0-ra. A pénteki összecsapáson győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.25, míg a Puskás Akadémia sikerére 2.87 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply