Di Matteo komolyan veszi az Augsburgot

2014. October 31. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Julian Draxler
A Schalke számára nem úgy kezdődött az idény, ahogyan azt a klub vezetői és szurkolói azt elképzelték.

 

Az előző években rendre BL-be jutó gelsenkircheniek idén is a bajnoki dobogót vették célba, de a gyenge idénykezdet után egyelőre meglehetősen távol van a harmadik hely is. A Schalke 9 forduló alatt mindössze 11 pontot gyűjtött, ezzel a 12. helyen áll a bajnoki tabellán.

A vezetőség edzőt váltott, de Roberto di Matteo irányítása mellett még nem indult meg felfelé az együttes a tabellán. A múlt héten a Leverkusentől kapott ki a Schalke, pénteken pedig az Augsburg lesz az ellenfél hazai pályán.

A vendégek jelenleg a 9. pozíciót foglalják el a tabellán, de csak egy ponttal gyűjtöttek több pontot a Schalkénál. A legutóbbi fordulóban a Freiburgot győzte le 2-0-ra a bajor csapat.

Di Matteo szerint hiba lenne lebecsülni az augsburgiakat, mert már nem tartoznak a liga topcsapatai közé, kontrajátékuk bárkire veszélyes lehet.

“Az Augsburgot nehéz legyőzni, legtöbb riválisuknak nagyon megnehezítik a dolgát. Megnéztem az előző három bajnokijukat, és egy szervezett csapatot ismertem meg, amelynek a kontratámadások jelentik a legnagyobb erősségét. Nehéz dolgunk lesz” – fogalmazott Di Matteo.

A Schalke győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.60, az Augsburg sikerére 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply