Még mindig bizonytalan Ibrahimovic

2016. May 10. Tuesday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Ibrahimovic szerződése lejár a nyáron a Paris Saint-Germainnel, de még mindig nem tudni, hogy hol folytatja a pályafutását.

A veterán svéd támadó továbbra is a legmagasabb szinten képes bizonyítani, a 34 éves labdarúgó 35 gólnál jár a francia pontvadászatban, ezzel toronymagasan nyerheti a góllövők versenyét. Ibrahimovic a Bajnokok Ligájában is bizonyítani tudott, ám csapatával így sem tudta átlépni árnyékát, idén is a negyeddöntő jelentette a végállomást.

A svéd jövője az egész idény során bizonytalan volt, a klub mindenképpen szeretné megtartani a játékost, akinek a szerződése a nyáron jár le. Ibrahimovic azonban már korábban kijelentette, hogy csak a szezon végén dönt a folytatásról. A svédet visszavárja egykori csapata a Milan, ám Kínából és az Egyesült Államokból is kapott kecsegtető ajánlatot.

“Az én jövőm nemcsak rajtam múlik, hanem másokon is. Én csak játszani akarok, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. De lassan véget érnek majd a találgatások is” – mondta Ibrahimovic.

A párizsiak hazai fölényére jellemző, hogy a PSG egy meccsel kevesebbet játszva is 27 ponttal vezeti a tabellát, Laurent Blanc lett az év edzője, míg Steven Mandala lett az év kapusa.

A PSG szerdán pótolja elmaradt meccsét a 11. helyezett Bordeaux ellen: a Bordeaux sikerére a szorzó 5.50, a döntetlenre 4.33, a PSG győzelmére 1.57.

A két csapat őszi összecsapásán Blanc alakulata két pontot bukott hazai környezetben, miután 2-2-es döntetlent játszott a Bordeaux ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply