A Leicester City nem fog félni Ranieri szerint

2016. May 10. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Claudio Ranieri
Claudio Ranieri úgy gondolja, hogy a Leicester mindent belead majd a legrangosabb európai kupasorozatban is, ezért veszélyes ellenfél lehet bármelyik gárda számára.

A Leicester City hatalmas meglepetésre nyerte meg az angol pontvadászatot, a gárda a bennmaradásért küzdött az elmúlt idényben, ám a jelenlegi szezonban megtáltosodott. Ranieri fiai rengeteg meglepetést okoztak a bajnoki sorozat során, és végül a tabella élén zártak.

A Leicester City történetének első bajnoki trófeája egyben az első nemzetközi kupaindulást is jelenti, ráadásul Ranieri együttese egyből a Bajnokok Ligája főtábláján találja magát. Ranieri alakulata a legragosabb európai kupasorozatban nem fog selejtezőt játszani, így a sorsolástól sem kell tartania.

“Hiszem, hogy amikor sorsolnak majd a BL-ben, akkor rengeteg csapat akar majd minket, mert azt hiszik, hogy az első kuparészvételünk miatt esélytelenek vagyunk. Rendben, esélytelenek vagyunk, de egyben nagyon veszélyesek is. Bizakodó vagyok, mert ez a csapat három éve bajnoki címet nyert a másodosztályban, most pedig az élvonalban is” – mondta Ranieri, aki már a nyári erősítésekről is beszélt. Az olasz szakember szerint mindenképpen fog cserélődni a keret, lesz, akit nem tud megtartani a klub, ám Ranieri reméli, hogy az érkezők megfelelő helyettesek lesznek.

Az angol bajnokság utolsó fordulójában a Leicester City a Chelsea vendége lesz: a hazai győzelemre a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.50, a vendégek győzelmére 3.60.

A már bajnok Leicester City az ősszel 2-1-re verte a Chelsea-t.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply