Maxwell hosszabbít a PSG-vel

2014. March 1. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

A brazil labdarúgót a Paris Saint-Germain vezetőinek bizalma győzte meg a folytatásról, a klub bejelentése szerint egy évvel hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését.
Maxwell

A brazil játékossal elégedett a PSG szakmai stábja.

Maxwell kapcsán már hónapok óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a sorsa. A védő korábban úgy döntött, hogy nem marad a párizsi egyesület kötelékében, és már különféle csapatokat is emlegettek lehetséges érdeklődőként vele kapcsolatban. Azonban a PSG pénteken bejelentette, hogy sikerült maradásra bírni a játékost, aki egy évvel hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését.

“A Paris Saint-Germain örömmel jelenti be, hogy Maxwell 2015-ig hosszabbít a klubbal, vagyis jövőre is a csapat tagja lesz” – szól a párizsiak hivatalos honlapjának a közleménye.

A játékos elsősorban azt emelte ki, hogy az egyesület vezetése mindvégig kitartott a hosszabbítás mellett, ez a bizalom pedig meggyőzte arról, hogy még egy évet maradjon a francia fővárosi csapatnál.

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy az elnök úr bízik bennem. Ezért úgy határoztam, hogy továbbra is mindent beleadva szolgálom a csapatot, hogy visszafizessek valamit a szurkolóknak és a klubnak” – jelentette ki a 32 éves Maxwell.

A brazil védő a Cruzeiróban kezdte pályafutását, majd az Ajax, később az Inter játékosa lett. 2009-ben igazolt a Barcelonába, ahonnan három év után Párizsba vezetett az útja. Maxwell a brazil nemzeti válogatottban hét alkalommal léphetett pályára.

A listavezető PSG az 5. helyezett Olympique Marseille-jel csap össze a francia bajnokság 27. fordulójában: a vasárnapi meccs kapcsán a PSG győzelmének az oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, az Olympique Marseille sikerére 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply