Taarabt akar lenni a Milan Messije

2014. March 1. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Adel Taarabt rövid idő alatt meggyőzte a milánói szurkolókat, és reméli, hogy a következő szezonban is a piros-feketéket erősítheti.

Adel Taarabt

A marokkói labdarúgó a nyáron a Fulham gárdájához került kölcsönbe, de nem az angol gárdában zárta a szezont, mert a Queens Park Rangers a téli átigazolási szezonban megegyezett a Milannal, így a támadó középpályás a Serie A-ban kötött ki. Taarabtnak elég volt néhány meccs, hogy meggyőzze a milánói híveket tehetségéről, három bajnokin már két gólt szerzett.

A szurkolók mellett maga a játékos is abban reménykedik, hogy a QPR és a Milan megegyezik egymással, és így a nyártól már állandó tagja lehet a milánóiak keretének.

“Engem nem lepett meg a teljesítményem, tudom, hogy fontos tagja lehetnék ennek a Milannak. Én akarok ennek a csapatnak a Messije lenni. Még nem vagyok az ő szintjén, de erre törekszem” – mondta magabiztosan Taarabt.

A marokkói nem elégedett sorsának közelmúltbeli alakulásával, úgy érzi, hogy a QPR-nál töltött idő tévútra vezette, így mindenképpen két kézzel kapott a Milan által felkínált lehetőség után. Taarabt a hétvégén a Juventus ellen bizonyíthat, és miután angol csapataival nem szerepelt a nemzetközi kupaporondon, így az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón is erősítheti a piros-feketéket.

A spanyol és az olasz gárda párharcának első felvonását az Atletico Madrid nyerte 1-0-ra Milánóban, a visszavágóra március 11-én kerül sor: a spanyolok győzelmének az oddsa 1.50, a döntetlenre 4.00, az olaszok sikerére 7.00 a szorzó.

Arra, hogy az Atletico Madrid jut tovább, 1.083 az odds, míg a Milan negyeddöntőbe jutására 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply