Bombagóllal nyert a Puskás Akadémia

2014. March 1. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött a vendég Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

 

A paksiaké a leghosszabb nyeretlenségi sorozat az élvonalban: 11 mérkőzésen nem tudtak győzni. Legutóbb a hetedik fordulóban, tavaly szeptemberben, a Kaposvár ellen gyűjtötték be a három pontot.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Puskás Akadémia-Paksi FC 1-0 (0-0)

Székesfehérvár, 300 néző

v.: Erdős

gólszerző: Tóth II B. (80.)
kiállítva: Bori (91.)
sárga lap: Tóth II B. (66.), Polonkai (66.), Nagy Zs. (73.), Tamás (76.)

  • Puskás Akadémia: Hajdúch – Nagy Zs., Vaszicsku, Vaskó, Tamás – Polonkai (Tóth I 85.), Tóth II – Gallardo (Denkovic, 74.), Cvitkovics, Szakály D. – Lencse (Tischler 93.)
  • MVM-Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés (Bori 87.), Windecker – Bartha (Kiss T. 85.), Tóth B., Délczeg – Simon A. (Lázok 85.)

A találkozó első félidejét sok pontatlanság és kevés helyzet jellemezte, azokat inkább a hazaiak alakították ki.

A fordulás után sem pörögtek fel igazán a csapatok, egészen a 80. percig, amikor Tóth II bombagóljával vezetést szerzett a hazaiaknak. Néhány perc múlva Lencse eldönthette volna a mérkőzést, de Csernyánszki védte ziccerét. A Paks a cserék után nagyobb sebességre kapcsolt, de Bori fegyelmezetlensége és piros lapja megpecsételte a sorsát. A helyzetek alapján a Puskás Akadémia megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

bszt \ sgr \ blz

MTI 2014. február 28., péntek 21:26

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply