A Fiorentina vár a Juventusra

2014. March 1. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

A torinóiak a visszavágón is legyőzték a Trabzonsport az Európa Ligában, a nyolcaddöntőben a Fiorentina lesz Antonio Conte alakulatának az ellenfele.
Mirko Vucinic

A Juventus és a Fiorentina gyakori ellenfelek lesznek a következő hetekben.

Az Európa Liga legjobb 32 csapata közé kerülésért rendezett párharc első meccsén a Juventus kissé nehézkesen, de legyőzte török ellenfelét, a 2-0-s hazai siker után csütörtökön pedig idegenben is nyerni tudott, ugyancsak 2-0-ra. A csütörtöki visszavágón Arturo Vidal a 18. percben szerzett vezetést a Trabzonspor ellen, majd még az első játékrészben Pablo Osvaldo is bevette a hazai kaput.

A Juventus így 4-0-s összesítéssel jutott tovább, a nyolcaddöntőben pedig a szintén olasz Fiorentina lesz Conte csapatának az ellenfele. A firenzeiek az EL első kieséses körében a dán Esbjerget búcsúztatták.

“Elégedett vagyok, mert minden területen jobban teljesítettünk, mint az első meccsen. A megfelelő módon kezeltük a történteket, nem úgy mint Torinóban. Most felvállaltuk a kockázatot” – elemezte csapata teljesítményét Conte.

“A Fiorentinát kaptuk, és a célunk, hogy mindenképpen továbbjussunk. De tudjuk, hogy ez milyen nehéz feladat, ismerjük Vincenzo Montella gárdájának erejét” – jelentette ki Conte.

A Juventus márciusban háromszor is összecsaphat a Fiorentinával, ugyanis a két nemzetközi kupameccs mellett a bajnokságban is összeméri erejét a két gárda.

A Serie A hétvégi fordulójában a listavezető Juve a kilencedik Milan vendége lesz: a milánóiak sikerének az oddsa 3.60, a döntetlenre 3.50, a torinóiak győzelmére 2.00 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját 3-2-re idegenben nyerte meg Conte csapata.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply