Agüero kezdhet a Ligakupa döntőjében

2014. March 1. Saturday in Egyéb, Hírek

A Manchester City vasárnap a Sunderlanddel mérkőzik a Capital One Cup, vagyis a Ligakupa fináléjában, Manuel Pellegrini szerint Sergio Agüero kezdőcsapat tagja lehet a fináléban.
Sergio Aguero

Agüeróval rohamoz vasárnap a City a Wembleyben.

Az argentin klasszis immár közel egy hónapja nem bevethető, január 29-én szenvedett combizomhúzódást. Agüero nélkül megtorpant a Manchester City szekere, ezért is jó hír, hogy a támadó a vasárnapi döntőben kezdőként térhet vissza. Agüero a héten már teljes intenzitással edzhetett, és a jelek szerint gyorsan sikerült visszanyernie fizikai formáját.

“Egész héten figyeltem a munkáját, hogy lássam, hogyan gyógyul. Most már 100 százalékos állapotban van, így akár az egész meccset végigjátszhatja. Nagyon fontos az egész csapatnak, hogy ismét velünk lehessen” – mondta bizakodva Pellegrini.

A manchesteriek mestere azt is elárulta, hogy Stevan Jovetic és Matija Nastasic ugyanakkor nem épült fel sérüléséből, így ők kihagyják a Sunderland elleni összecsapást.

“Nagyon vágyunk erre a trófeára, mert ez remekül tükrözné az elvégzett munkát. Eddig nagyon jól teljesítettünk ebben a sorozatban, minden meccsünket megnyertük, és mindössze csak egy gólt kaptunk” – dicsekedett csapata eredményeivel Pellegrini.

A Manchester City vasárnapi diadalának az oddsa 1.25, a döntetlenre 6.00, a Sunderland sikerére 10.00 a szorzó. Arra, hogy a visszatérő Agüero beveszi a Sunderland kapuját vasárnap, 1.72 az odds.

A két csapat elmúlt öt találkozójából kettőt nyert a Manchester City, kettőt a Sunderland, egy pedig döntetlennel zárult. A két gárda a Wembley-ben csap össze a trófeáért.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply