Lampard nem elégedett a sorsolással

2014. March 1. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Frank Lampard úgy véli, az angol bajnokság jelenlegi lebonyolítási rendszere nem segíti azokat a csapatokat, amelyek tavasszal még érdekeltek a nemzetközi kupaporondon.
Frank Lampard

Lampard szerint többet kellene pihenni két meccs között.

A Chelsea szerdán este még Isztambulban lépett pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és kevesebb, mint három napon belül, szombaton már az angol bajnokságban vár Jose Mourinho csapatára idegenbeli fellépés. A Fulham elleni londoni rangadó előtt Lampard fejezte ki nemtetszését az angol pontvadászat lebonyolítási rendszere kapcsán.

A veterán középpályás szerint nem szerencsés, hogy ellentétben a többi európai bajnoksággal, a Premier League nem elég nyitott az időpont változtatásokra, így történhet meg, hogy egy csapatnak a nemzetközi kupameccs után 72 óránál kevesebb ideje van regenerálódni.

“Ez egyáltalán nem ideális. Ez nem arról szól, hogy előnyt akarunk élvezni a többi csapattal szemben, pusztán arról, hogy ki kell pihenni magunkat, hogy újra készen állhassunk. Nem nagyon tudom, hogy dől ez el a Premier League-ben, de az biztos, hogy látom, más bajnokságok esetében odafigyelnek a csapatokra, amelyek a Bajnokok Ligájában képviselik a pontvadászatot” – mondta Lampard.

A listavezető Chelsea szombaton a sereghajtó Fulham otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 7.50, a döntetlenre 4.60, a vendégek sikerére 1.47 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Chelsea nyerte 2-0-ra, a Fulham legutóbb 2006-ban győzte le londoni riválisát.

A Chelsea a bajnokságban 12 meccse veretlen, míg a Fulham hét mérkőzés óta nem tudott nyerni a Premier League-ben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply