Már több mint 20 ezer jegy elkelt a Ferencváros-Újpest rangadóra

2015. April 10. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Már több mint 20 ezer jegyet eladtak a Ferencváros-Újpest rangadóra, amelyre a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, vasárnap kerül sor.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken elmondta, biztos benne, hogy telt ház lesz a mérkőzésen. Arra a kérdésre, hogy lehet-e még jegyet venni a vasárnap 16.30 órakor kezdődő találkozóra, Orosz Pál úgy válaszolt: péntek reggel érdeklődött utoljára kollégáitól, akkor még lehetett, körülbelül ezer jegy volt, ami azt jelenti – hívta fel rá a figyelmet -, hogy már több mint 20 ezret eladtak.

Hangsúlyozta: a Ferencváros “véleményformáló erő”, amelynek egy nemrégiben készült felmérés szerint 1,6 millió szimpatizánsa van az országhatárokon belül. Egy 116 éves klubról van szó, amely mindig jeleskedett a sportban és a jótékonyságban is – tette hozzá. Nagyon fontos, hogy egy sportklub ne csak eredményeket érjen el, hanem edukáljon is, és a Ferencváros ezt tartja, mind a klubnál sportolók, mind az ott dolgozók szempontjából – fogalmazott a hírműsorban Orosz Pál.

Kitért az új Fradi-sasra, amelyről azt mondta: mindenképpen jó döntés volt lecserélni a figurát, mert a nemzetközi trendek azt mutatják, hogy a kabalafigurák rajzfilmfigura-szerűek. Hozzátette ugyanakkor, hogy a Ferencvárosnak lesz egy kabalaállata, egy élő sas, amely a mérkőzések előtt körbe fog repülni a stadionban a Lazio mintájára. Közölte: utóbbi még ebben a szezonban bemutatkozik.

A jelenlegi kabalafigura sokkal inkább a gyerekekhez szól, jótékonysági rendezvényeken, például kórházlátogatásokon vesz majd részt, egy “interakcióra alkalmas figura” – mondta Orosz Pál.

bszg \ gkp \ sag

MTI 2015. április 10., péntek 14:57

Related Articles

Leave a Reply