A Debrecen győzni tudott Kecskeméten

2015. April 10. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Debrecen győzni tudott Kecskeméten, a hazaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket az OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójának pénteki, nyitómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Kecskeméti TE – DVSC-TEVA 1-2 (1-1)

Széktói Stadion, 2700 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kitl (15.), illetve Bódi (23.), Jovanovic (63.)

  • Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Karan, Skopljak, Laczkó – Radoja, Vukasovic, Kitl (Gréczi 71.) – Savic (Szivacski 76.) – Novák, Szalai (Fótyik 86.)
  • Debrecen: Novakovic – Lázár, Brkovic, Mészáros, Korhut – Jovanovic (Tisza 95.), Varga – Bódi, Bouadla (Morozov 89.), Szakály – Balogh (Kulcsár 81.)

A Kecskemét kezdett határozottabban, ennek eredményeként egy szép támadás végén a fiatal Kitl a hálóba passzolt. Ezután is a Kecskemét vezetett veszélyesebb támadásokat, mégis egyenlített a Debrecen: egy szöglet után Bódi kilőtte a felső sarkot.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, de a vendégcsapat újabb gólt szerzett: egy szabálytalanul elvégzett szabadrúgást követően beadásból Jovanovic védhetetlenül fejelt Tujvel kapujába. A szabadrúgást Varga a játékvezető közeléből úgy végezte el, hogy mozgott a labda. A gól után is maradt a kiegyenlített mezőnyjáték, melyben a Debrecen meg tudta őrizni előnyét.

bgj \ sgr \ gkp

MTI 2015. április 10., péntek 21:14

Related Articles

Leave a Reply