Magabiztosan készülnek az Eb-re a portugálok

2014. July 17. Thursday in Egyéb, Hírek

A magyarországi U19-es Európa-bajnokság szombaton kezdődik meg nyolc csapat részvételével, a torna egyik esélyesének a portugálokat tartják.

Generic

Portugália az izraeliek ellen kezdi meg az Eb-selejtezőt szombaton, majd három nappal később mérkőzik meg a magyar válogatottal. Mészöly Géza együttese az elmúlt bő egy évben kétszer is megmérkőzött a portugálokkal, előbb 1-0-ra nyerni tudott, majd ősszel kétgólos hátrányból 3-3-as döntetlent ért el.

A portugálok egészséges optimizmussal készülnek a viadalra, szövetségi edzőjük, Helio Sousa továbbjutást vár együttesétől.

“Magyarország, Ausztria és Izrael is nehéz ellenfél. A magyarokat ismerjük, legutóbb 2013 októberében játszottunk velük egy tornán, a másik két csoportellenfelünk játékát megpróbáljuk minél jobban feltérképezni. Szeretnénk továbbjutni az elődöntőbe, de nagyon nehéz dolgunk lesz, ugyanakkor tudjuk, bárkit képesek vagyunk legyőzni” – mondta Hélio Sousa, aki a magyar és a német válogatottat emelte ki, mint az Eb egyik esélyesét.

A szakember hozzátette: a korosztályos Eb csak egy állomás a játékosok fejlődésében, még ha nagyon fontos állomás is.

“Ha minden a tervek szerint halad és a játékosok megfelelő ütemben fejlődnek, ráadásul sikerélmény éri őket és látják, hogy a kemény munka gyümölcsözik, akkor később a felnőtt futballban is megállják a helyüket” – tette hozzá a szakember.

A portugálok szombati győzelmére Izrael ellen 1.33 az odds, a döntetlenre 4.60, az izraeliek diadalára 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply