Magabiztosan készülnek a németek a vébére

2013. November 21. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a helyzetkihasználásban még javulhat a csapata, de így is magabiztosan várja a világbajnokságot, mivel a kevesebb lehetőséget kapó játékosok is jól teljesítettek a Wembleyben Anglia ellen.
Joachim Low

Löw még csiszolna a helyzetkihasználáson.

A német labdarúgó-válogatott a Wembley-stadionban 1-0-ra legyőzte a házigazda Angliát barátságos mérkőzésen, az egyetlen gólt Per Mertesacker szerezte a 39. percben. Pedig a németek nem a legjobb csapatukkal álltak fel, hiányzott többek között az első számú kapus, Manuel Neuer, valamint a csapatkapitány Philipp Lahm és Thomas Müller is. Joachim Löw szövetségi kapitány elégedett is volt csapata teljesítményével, bár azért talált a játékban hibát.

“A teljes 90 percet nézve megérdemelten nyertünk. Bár biztosabb lett volna a győzelmük, ha szerzünk még egy gólt, a második félidőben számos helyzetet kihagytunk. Főleg akkor voltak nagyobb helyzeteink, amikor az angolok védelme kinyílt, és több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de egyet sem sikerült belőnünk. Ezt egy tétmeccsen nem szabad megengednünk magunknak, de így is végig a kezünkben tartottuk a meccset” – fogalmazott Löw.

A németek szövetségi kapitánya kiemelte a gólszerző Per Mertesackert, aki szerinte nemcsak a védelem, hanem az egész csapat egyik oszlopa. Rajta kívül az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosait is kiemelte. “Ki akartam próbálni ezeket a játékosokat, hogy egy fanatikus közönség előtt, a Wembleyben hogyan tejesítenek. Pokoli volt a hangulat a stadionban, de kellemes meglepetésemre senki nem rettent meg, mindenki jól játszott, így magabiztosan készülhetünk a világbajnokságra” – tette hozzá Löw.

A jövő évi vébén a németek végső győzelmére 6.00 az odds, a spanyolokéra 7.00, az angolokéra pedig 26.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply