Smalling akar lenni az egyik középhátvéd a vébén

2013. November 21. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Chris Smalling középső védőként szeretne játszani az angol labdarúgó-válogatottban. A Manchester United hátvédje szerint a német csapat a jövő évi világbajnokság egyik legnagyobb esélyese.
Chris Smalling

Smalling középhátvédként szerepelne a vb-n.

Az angol válogatott hazai pályán 1-0-ra kikapott barátságos mérkőzésen a több kulcsjátékosát is nélkülöző német nemzeti csapattól. Az angolok zsinórban a második vereségüket szenvedték el a Wembley-ben, miután a múlt héten Chilével szemben is kapituláltak 2-0-ra. Érdekesség, 36 éve nem kapott ki egymás után kétszer hazai pályán Anglia. A Chile elleni mérkőzésen csereként állt be Chris Smalling a védelem közepére Phil Jones helyére, a németek ellen pedig már ő kezdett, és bár Roy Hodgson szövetségi kapitány öt cserét is végrehajtott a meccsen, Smalling végig a pályán maradhatott, és jól is érezte magát ezen a poszton.

“A középhátvéd az én igazi posztom, ott tudok a legjobb teljesítményt nyújtani, most is nagyon jól éreztem magam itt, annak ellenére, hogy kikaptunk.

Persze, ha kell, akkor szélsőhátvédként is nagyon szívesen szerepelek a válogatottban, de nagyon szeretném, ha a világbajnokságon én lennék Anglia egyik középhátvédje” – fogalmazott a Manchester United 23 éves játékosa.

Smalling úgy gondolja, hogy a vereség ellenére nagyon sokat tanultak a németek elleni barátságos találkozóból, amit majd hasznosítani tudnak a vébén is.

“Az első félidőben elég jól játszottunk, de a kapott gól egy kicsit megtört bennünket, a németek pedig ezt kihasználták. A német válogatott egy fantasztikus csapat, tele szenzációs játékosokkal, és egy egész nemzet áll mögöttük, szerintem a világbajnokság egyik legnagyobb esélyese. Nem tudom, mennyivel vagyunk tőlük elmaradva, de a dánok elleni márciusi barátságos meccsen tovább javíthatunk a csapatunkon” – mondta Smalling.

Arra, hogy a németek megnyerik a világbajnokságot, 6.00 a szorzó, az angolok végső sikerére 26.00, a házigazda brazilokéra pedig 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply