A Lyon a két évvel ezelőtti kudarcból tanulna

2014. April 19. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

Clement Grenier

Az Olympique Lyon szombaton a Paris Saint-Germain ellen mérkőzik a francia Ligakupa döntőjében, Remi Garde szerint csapatát a két évvel ezelőtt elvesztett döntő motiválhatja.

 

Az Olympique Lyon 2012 után idén is bejutott a Ligakupa fináléjába, akkor az Olympique Marseille ellen kudarc lett a sorozat vége. A lyoniak mestere reméli, hogy a két évvel ezelőtt elbukott finálé motiválni fogja a csapatát.

“Azt hiszem, jól látható a különbség a jelenlegi csapat és a 2012-es döntőt elbukó gárda között. Azon a napon nem voltunk elég jók. Most azért is győzni akarunk, hogy azt a keserű érzést kicsit feledtessük” – jelentette ki Garde.

A két csapat a hétvégén a bajnokságban csapott össze, és a Lyon nagy meglepetésre le is győzte a listavezetőt, amely mindössze második bajnokiját bukta el a szezonban. A PSG előnye így is jelentős a második helyezett Monaco előtt, Laurent Blanc csapata tíz pont előnnyel áll az élen.

“Szeretem az ilyen sorozatokat, és a játékosok is. Nagyon örülök neki, hogy van esélyünk rá, hogy egy trófeával zárjuk a szezont” – egészítette ki szavait a Lyon mestere.

A Lyon 33 forduló után ötödik a francia bajnokságban, és még versenyben van az Európa Liga-indulásért, így ha szombaton veszít a PSG ellen, akkor is lesz még esélye kiharcolni a nemzetközi kupaindulást.

Az Olympique Lyon győzelmének az oddsa 1.90, a döntetlenre 4.00, a Paris Saint-Germain sikerére 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply