Az Európa Liga a tét a Tardiniben

2014. April 19. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Cassano

A hatodik Parma szombaton az ötödik Intert fogadja a Serie A-ban, az összecsapás akár dönthet is az Európa Liga-indulás sorsáról.

 

Az olasz bajnokság hajrája előtt már biztosra vehető, hogy a Juventus, Roma, Napoli trió fogja képviselni az olasz színeket a Bajnokok Ligája következő kiírásában, és már a Fiorentina negyedik helye is vitathatatlan jelen pillanatban. Az ötödik, még nemzetközi kupaindulást jelentő helyezésért azonban hatalmas csata bontakozott ki, még négy-öt gárda is eséllyel pályázik az EL-ben való részvételért.

Öt fordulóval a bajnokság vége előtt az Inter 53 ponttal ötödik, mögötte két pont lemaradással a Parma a hatodik. A két csapat a 34. fordulóban egymás ellen méri össze a tudását, a Parma szombat délután az Intert fogadja. A két gárda az elmúlt körben még azonos pontszámmal állt, ám míg az Inter négy nyeretlen meccs után legyőzte a Sampdoriát, addig az elmúlt öt meccséből hármat elvesztő Parma csak ikszelt a Bologna otthonában.

A két csapat őszi összecsapása gólgazdag meccset hozott, a vége 3-3-as döntetlen lett. A gárdák azt megelőző hat találkozóján kivétel nélkül a hazai csapat győzött.

Az elmúlt hetekben elkerülték a sérülések a csapatokat, a szombati meccset a milánóiak védője, Andrea Ranocchia eltiltás miatt kénytelen kihagyni.
A Parma győzelmének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.30, az Inter sikerére 2.87 a szorzó. Arra, hogy lesz öngól a találkozón, 11.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply