Hosszabbít kapusával az Everton

2014. April 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Tim Howard

A liverpooli klub 2018-ig szóló szerződést kínál Tim Howardnak, aki így akár 39 éves korában is a klub tagja lehet még.

 

Az Everton ebben a szezonban hatalmas előrelépést tehet, a liverpooli klub jó eséllyel száll harcba a Premier League negyedik helyéért, amely Bajnokok Ligája-indulást biztosítana a csapat számára a következő szezonban. Roberto Martinez alakulata négy fordulóval a végelszámolás előtt ötödik helyen áll, egy ponttal lemaradva a negyedik Arsenal mögött.

Az Everton védelme az egész élvonal egyik legmegbízhatóbb hátsó alakzata, a liverpooliak meccsenként egy gólt kaptak a bajnokságban. A védelem oszlopa Tim Howard, aki 33 alkalommal kezdett a pontvadászatban, teljesítményével pedig kivívta a vezetés elismerését.

“Nem csak a teljesítménye miatt fontos, hogy a csapat része maradjon. Kapusként egyértelműen az a feladata, hogy a csapat minél kevesebb gólt kapjon, és ezen a téren már most jobb a statisztikánk idén, mint tavaly volt. Ám ezen túl ott van az emberi oldala is a dolgoknak, Howard pedig egy remek példaképe a klubnak” – jelentette ki Martinez Howard szerződéshosszabbítása kapcsán.

Az Everton a hétvégén a Manchester Unitedet látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2.45, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 3.00 a szorzó. Arra, hogy az Everton nem kap gólt, 1.28 az odds.

Az Everton az angol bajnokság 26. fordulójából elhalasztott mérkőzésen hazai pályán 3-2-re kikapott a Crystal Palace-tól szerdán, míg a Manchester United legutóbbi meccsén szintén vereséget szenvedett, a Bajnokok Ligájában a Bayern München győzte le 3-1-re.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply