A Roma még nem nyugodott bele az ezüstbe

2014. April 19. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia

Rudi Garcia szerint csapata még nem adta fel a csatát a scudettóért, a Roma francia mestere éppen ezért addig nem hajlandó a saját jövőjével foglalkozni, amíg csapatára feladatok várnak.

 

A Roma fantasztikus meneteléssel kezdte a szezont, a fővárosi alakulat rekordot rekordra döntött, ám a szezon felénél megtorpant, és kénytelen volt átadni vezető helyét a Juventusnak, amely azóta alaposan el is húzott az élen. Öt fordulóval a Serie A küzdelmeinek a vége előtt a torinóiak nyolc ponttal előzik a Romát, a két csapat között már volt tíz pontnál is nagyobb különbség.

Garcia csapata március közepe óta hibátlan mérleget produkál, elmúlt hét meccsét kivétel nélkül megnyerte. A hétvégén komoly feladat vár a római együttesre, amely a Fiorentina vendége lesz szombaton. Ugyan a Roma mestere is tisztában van vele, hogy csapatának kicsi az esélye a bajnoki címre, ám amíg van remény, nem adja fel.

“Hogy a scudettóról le kell mondanunk? Mindenesetre érdemes figyelmesnek maradni, a fociban sosem lehet tudni, mi fog történni. Holnap két remekül játszó csapat méri össze erejét, reméljük, hogy a szurkolók majd jól szórakoznak. A Fiorentina olyan csapat, amely felkészült a hazai és már a nemzetközi kihívásokra is” – dicsérte az ellenfelet Garcia.

A negyedik helyezett Fiorentina szombati győzelmének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a Roma sikerére 2.30 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Roma 2-1-re nyerte hazai pályán.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply