Seedorf nem adja fel

2014. April 19. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Clarence Seedorf

A Milan mestere még bízik benne, hogy csapatával eléri az Európa Liga-indulást, a hírek szerint ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is a milánóiak mestere maradjon.

 

Clarence Seedorf szezon közben vette át a piros-fekete alakulat irányítását, ám gyorsan kiderült, hogy a problémák java nem múlt el Massimiliano Allegri menesztésével. A csapat visszacsúszott a tabellán, és néhány héttel ezelőtt még csak álom volt a jövő szezonbeli nemzetközi kupaszereplés.

Azonban a Bajnokok Ligájából való búcsút követően magához tért az együttes, amely zsinórban négy bajnokiját megnyerte, és így már nyolcadik a tabellán. Az Európa Liga-indulást biztosító ötödik helytől öt pont választja el Seedorf csapatát, a holland mester állásába kerülhet, ha a Milan a következő idényben nem produkálhat a nemzetközi színtéren.

“Addig nem hagyom abba a munkát, amíg Silvio Berlusconi erre nem utasít. A csapatnak a következő meccsre kell koncentrálnia, nem pedig az én helyzetemre. A srácok által elvégzett kemény munkával kievickéltünk a negatív szériából, és most az a cél, hogy a szezon végéig húzzuk a győztes periódust” – jelentette ki Seedorf.

A Milan szombaton a kiesés ellen küzdő Livornót látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.25, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 12.00 a szorzó.
A két gárda őszi bajnokija 2-2-es döntetlent hozott. A két együttes elmúlt tíz meccséből négyet nyert meg a Milan, öt végződött döntetlennel, a Livorno legutóbb 2005-ben szerezte meg a három pontot szombati ellenfelével szemben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply