Lucas Moura bizonyítani akar

2016. August 2. Tuesday in Egyéb, Hírek

Lucas Moura
Lucas Moura reméli, hogy az elkövetkező szezonban meg tudja mutatni, valójában mire képes, és ezzel sikerekhez segítheti a Paris Saint-Germaint.

A brazil játékos 2012-ben került a Paris Saint-Germainhez, a francia klub nyilván sokat remélt tőle, hiszen 45 millió eurót sem sajnált a megszerzéséért. Azóta évről évre sikerült előrelépnie, az elmúlt idényben már 26 bajnokin volt kezdő a párizsi alakulatban, ám ezzel sem volt maradéktalanul elégedett, ezért már az idény közben szóba került a távozásának a lehetősége.

A hírek szerint a Liverpool és az Atletico Madrid is vitte volna Lucast, aki azonban végül nem keresett új csapatot magának, mert abban reménykedik, hogy a nyári edzőváltással az ő helyzete is megváltozhat. A brazil azt reméli, hogy Unai Emery irányítása alatt ismét ki tudja magából hozni a maximumot.

“Azt hiszem, hogy rengeteget tudok adni a mostani szezonban. Sokat fejlődtem azóta, hogy megérkeztem a PSG-hez, és most itt az ideje, hogy bizonyítsak. Mindent megteszek, hogy végrehajtsam az edző utasításait, mindent elkövetek, hogy trófeákat nyerjünk, hogy boldoggá tegyük a szurkolókat” – mondta Lucas.

A PSG az elmúlt szezonban kimagasló teljesítménnyel nyerte a francia bajnokságot, zsinórban negyedik alkalommal, ám a Bajnokok Ligájában ismét a negyeddöntő jelentette a végállomást. A nyár felkészülés alatt a PSG az összes meccsét megnyerte, szombaton pedig már az első tétmeccs, az Olympique Lyon elleni Szuperkupa-összecsapás vár Emery csapatára: a PSG sikerére a szorzó 1.66, a döntetlenre 3.60, a Lyon győzelmére 5.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply