Bordeaux-ba igazolt Menez

2016. August 2. Tuesday in Egyéb, Hírek

Jeremy Menez
Jeremy Menez három évre kötelezte el magát a francia együtteshez, amely sokat vár a tapasztalt labdarúgó leigazolásától.

A francia támadó 2005-ben kezdte profi pályafutását a Socheaux-ban, majd a Monacón át Rómába vezetett az útja. 2011-ben nagy reményekkel igazolt a Paris Saint-Germainhez, ám a növekvő konkurencia közepette egyre kevesebbet találta magát a kezdőben. Végül két éve szerződött a Milanhoz, ahol az első évében az olasz csapat legjobbja volt. A tavaly zárult idényben Menez 33 bajnokin 16 gólt szerzett, ezzel messze a milánóiak legeredményesebb játékosa tudott lenni.

Az elmúlt nyáron azonban megsérült, a szezon jelentős részét kihagyta, mindössze kétszer volt kezdő a Serie A-ban. A nyáron tulajdonosváltásra kerülhet sor Milánóban, a játékosok helyzete is bizonytalanná vált, így már korábban szóba került Menez távozása. A csatár a Guingamp érdeklődését elhárította, ám a Bordeaux ajánlatát már elfogadta. A játékos vasárnap megegyezett a franciákkal, át is esett az ilyenkor szokásos orvosi teszteken, és aláírta három évre szóló szerződését.

“Jeremy Menez a francia labdarúgás egyik vitathatatlan tehetsége, tapasztalt, nagy klubokban szerepelt, és nyert trófeákat. Gyors, technikás játékos, nagy segítségére lesz a Bordeaux-nak céljai elérésben” – szól a francia klub bejelentése.

A Bordeaux az elmúlt szezonban a francia élvonal 11. helyén végzett, a nyári felkészülés során pedig kikapott Menez egykori klubjától, a Milantól, azon a mérkőzésen Menez kezdő volt az olaszoknál.

A Ligue 1 első fordulójában a Bordeaux a St Etienne együttesét fogadja: a hazai győzelemre a szorzó 2.37, a döntetlenre 3.10, a vendégek sikerére 3.10.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply