Löw nem látja drámainak a helyzetet

2014. October 12. Sunday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Joachim Low
Meglepő vereséggel folytatta szereplést a német labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezőkben, Joachim Löw világbajnok együttese Lengyelországban kapott ki 2-0-ra, a hazaiak góljait Arkadiusz Milik, illetve Sebastian Mila szerezte. A D csoportban így két forduló után a lengyelek és az írek hibátlanok, éppen utóbbi csapata látogat kedden Gelsenkirchenbe.

 

Löw kapitány a vereség után nyugodt maradt, gratulált a lengyeleknek, és azt mondta, az ellenfél hihetetlenül motiváltan játszott, Németország pedig hiába dolgozott ki számtalan gólszerzési lehetőséget, képtelen volt betalálni a kapuba.

“Az írek taktikája hasonló lesz, tudjuk, hiszen az utóbbi években sok mérkőzésüket láttuk. Szoros, stabil védekezésből vezetik kontráikat, meg fogjuk beszélni, hogyan lehet ezt a párharcot a magunk javára fordítani” – mondta Löw, aki nem szeretheti a varsói Nemzeti Stadiont, két éve az olaszok elleni Eb-elődöntőt is ott bukta el válogatottjával.

“Nem látom drámainak a helyzetet, egyszerűen megszakadt egy sorozat. 33 mérkőzésen át nem kaptunk ki a selejtezőben, előbb-utóbb be kellett ennek következnie. Szerettünk volna nyerni, de már a héten azt éreztem, hogy hiányoznak a csapaton belüli automatizmusok. A vébé óta három mérkőzésből kettőt is elveszítettünk, de ezt be tudhatjuk annak, hogy az aktuális világbajnok ellen mindenki több erőt mozgósít” – tette hozzá. Löw szerint azt sem szabad elfelejteni, hogy a nyári kerethez képest hárman visszavonultak, négy-öt kulcsember pedig sérülés miatt hiányzik.

Németország keddi győzelmére 1.25 az odds, a döntetlenre 6.00, míg Írország sikerére 10.00 szorzóval lehet fogadni. A felek korábban 18 alkalommal csaptak össze, kilenc német és öt ír siker mellett négy döntetlen született. A vb-selejtezőkben óriási volt a németek fölénye: Dublinban 6-1-re, egy éve Kölnben pedig 3-0-ra nyertek.

Németország legutóbb 2007. október 17-én szenvedett hazai tétmérkőzésen vereséget, azóta 18 meccsen maradt veretlen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply