A francia védelem megállította Ronaldót

2014. October 12. Sunday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Cristiano Ronaldo
Raphael Varane szerint sikerült semlegesíteni Cristiano Ronaldót a pénteki barátságos meccsen, amelyen Franciaország 2-1-re verte a portugálokat.

 

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság házigazdája pénteken Párizsban látta vendégül Portugáliát, a felkészülési meccsen Karim Benzema már a 3. percben vezetést szerzett. Paul Pogba a 69. percben növelte a hazai előnyt, a végeredményt Ricardo Quaresma tizenegyesből a 77. percben állította be.

A Real Madrid fiatal védője, Raphael Varane a meccs után kiemelte, hogy a győzelem kulcsa klubbeli csapattársának, Cristiano Ronaldónak a kikapcsolása volt.

“Megfogtuk Ronaldót. Mindannyian tudjuk, hogy milyen fantasztikus tehetség, milyen képességekkel rendelkezik, ennek fényében nagy fegyvertény, hogy nem szerzett gólt” – mondta Varane, aki szerint sikerült a pályán tökéletes összhangban együttműködnie Eliaquim Mangalával, a Manchester City nyáron igazolt játékosával.

“Persze taktikai téren még rengeteget kell fejlődnünk, de ebből a meccsből jól jöttünk ki. A világbajnokságon nyújtott teljesítményből kell kiindulni, és abból kell rőt meríteni” – tette hozzá a 21 éves hátvéd.

Ronaldo kezdő volt a franciák elleni mérkőzésen, de Fernando Santos a 75. percben lecserélte.

A portugálokra kedden már tétmeccs vár, Ronaldóék Dániában lépnek pályára az Európa-bajnoki selejtezők I csoportjában: a hazai győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.30 a szorzó.

A portugálok az első meccsükön meglepetésre hazai pályán kikaptak Albániától, míg a dánok első két meccsükön négy pontot gyűjtöttek, Örményország legyőzése után Morten Olsen válogatottja döntetlent játszott Albániában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply