Neuer vállalja a felelősséget

2014. October 12. Sunday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Neuer
A világbajnok német labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Varsóban, Manuel Neuer vállalja a felelősséget az első gól miatt.

 

A német válogatott nagy meglepetésre kikapott a lengyelországi Európa-bajnoki selejtezőn, a nyári világbajnokságon diadalmaskodó alakulat először kapott ki a lengyelektől. Joachim Löw csapata az első félidőben több helyzetet is kialakított, de a vezetést nem tudta megszerezni. A szünet után Manuel Neuer hibája után Arkadiusz Milik fejjel vette be a vendégek kapuját. A Nationalelfnek a gól után is sok lehetősége volt, ám gólt ismét a lengyelek szereztek, a 88. percben egy kontra végén Sebastian Mila döntötte el a találkozót.

A vereség után a Bayern München kapusa vállalta a felelősséget az első gólért, Neuer pocsékul futott ki a kapujából, Milik fejese után akadálytalanul kerülhetett a kapuba a labda.

“Bátran jöttem ki az első gólnál, de késve. Az én hibám volt” – ismerte el a kapus a meccs másnapján.

A német válogatott 18 veretlen meccs után szenvedett ismét vereséget, és ezzel csoportja negyedik helyére csúszott vissza.

“Ez egy elkerülhető vereség volt. Nem játszottunk rosszul, ha mi szerezzük az első gólt, akkor mi nyerünk. Tudtuk, hogy Varsóban nyerni nagyon nehéz, majd hazai pályán visszavágunk” – jelentette ki Löw a vereség után.

Németország kedden javíthat Írország ellen Gelsenkirchenben: a hazai győzelem oddsa 1.25, a döntetlenre 6.00, a vendégek sikerére 10.00 a szorzó.

A D csoportban Lengyelország vezet 6 ponttal, Írország szintén hat ponttal áll, Skócia és Németország 3-3 egységet gyűjtött két meccsen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply