Lovrics visszatért Kecskemétre

2014. August 1. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kitl Miklós nem szeretne elszállni, és a megkezdett utat folytatná a Kecskemét együttesében, Közben a KTE leigazolta a Honvédtól korábbi játékosát, Ivan Lovricsot.

Generic

Az NB I-ben a Ferencváros ellen góllal bemutatkozni 17 évesen, vélhetően ez sok magyar fiatal focista álma. Kitl Miklósnak megadatott ez a lehetőség, miután vasárnap betalált a zöld-fehérek kapujába, igaz, csapata 3-1-re kikapott hazai pályán. Kezdőként lépett pályára, amely alaposan meglepte őt is, de mivel két nappal a meccs előtt árulta el neki Bekő Balázs vezetőedző, így volt ideje felkészülni.

“Hihetetlenül boldog voltam a gólnál, nehéz lenne szavakba önteni, mit éreztem. El kell ismerni, volt egy kis szerencsém is, de ez is kell a futballhoz. A második félidőben jól játszottunk, nem álltunk messze a győzelemtől se 1-1-nél. Ez azt mutatja, hogy nem tartunk rossz irányba” – mondta Kitl, aki az NB I legfiatalabb játékosa. “A megkezdett utat szeretném folytatni, véletlenül sem elszállni, végig a földön maradni. Ez a mostani meccs egy jele annak, hogy megérte a rengeteg befektetett munka és edzés” – tette hozzá a 17 éves focista.

Közben a héten Ivan Lovrics visszatért Kecskemétre. A horvát védő szabadon igazolható volt, miután szerződése lejárt nyáron a Honvédnál, szerdán pedig mindenben megegyezett a KTE együttesével, és aláírta két évre szóló szerződését is.

Ivan Lovrics régi ismerős lehet a kecskeméti szurkolóknak, hiszen a védő 2007 nyarán igazolt először a KTE együtteséhez. Lovrics erőssége volt az NB II-es bajnok és feljutó csapatnak, melyben szerepelt a védelem közepén és védekező középpályásként is, és játszott két évet Szingapúrban is. A 29 esztendős játékos 97-szer lépett pályára az NB I-ben, ezeken 10 gólt és 4 gólpasszt jegyez, de játszott az Európa Ligában, sőt az ázsiai BL-ben is.

A Kecskemét szombaton a Haladást fogadja, a hazaiak győzelmére 2.50, a döntetlenre 3.20, a szombathelyiek sikerére pedig 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply