Felfrissített Debrecen vár az MTK-ra

2014. August 1. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kiválóan kezdte a bajnokságot az MTK labdarúgócsapata, a fővárosi együttes meglepetésre 4-0-ra győzött a Pécs otthonában, a gólok közül Kanta József kettőt, Horváth Zsolt és Frank Richárd egy-egyet szerzett.
Kanta József

Kantáék felforgatott DVSC-t fogadnak pénteken.

Az együttes az NB I második fordulójában pénteken a bajnok Debrecent fogadja, és bár Garami József négy játékosára sem számíthat sérülés miatt, reméli, hogy sikerült folytatni a jó nyitányt. Az biztos, hogy Vass Patrik vádlihúzódás, Csiki Norbert pedig részleges combizom-szakadás miatt még a rehabilitációját tölti, felépülésük még minimum két hetet vesz még igénybe. Torghelle Sándor még csak futóedzéseket végez, de a Haladástól frissen igazolt Halmai Ramon is kisebb sérüléssel bajlódik.

A csapat a héten szerződtette a Ferencvárostól Hidvégi Sándort, a balhátvéd kölcsönbe tért vissza egykori klubjához, a próbajátékon szereplő spanyol Sergio sorsa viszont csak szombaton dől el, így ő biztosan nem lép még pályára.

A Debrecen egy 1-1-es döntetlennel kezdte a bajnoki szezont Nyíregyházán, majd kedden a fehérorosz BATE Boriszovot verte 1-0-ra a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Kondás Elemér vezetőedző minden bizonnyal frissít majd a csapaton, így többnyire olyan játékosokat küld pályára, akik nem játszottak a BL-csatában. Így aztán bekerülhet a kezdőbe például Ferenczi János és Joel Damahou is, míg a kispadon a rutinos Dombi Tibor mellett ott lesz néhány ismeretlen fiatal, Balogh Norbert, Berdó Péter, valamint Kovács Ádám is.

A két csapat legutóbb tavasszal találkozott egymással, akkor a Hidegkuti-stadionban az MTK 5-2-re nyert, Horváth Zsolt, Vass Patrik, Pölöskei Zsolt, Kanta József és Dragan Vukmir góljaira Vadnai Dániel és Kulcsár Tamás tudott válaszolni.

Az MTK győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Debrecen vendégsikerére 3.10 szorzóval lehet fogadni.

A várható összeállítások:

  • MTK: Hegedűs – Nagy T., Kálnoki-Kis, Vukmir, Poór – Vass Á., Pölöskei – Bese, Kanta J., Horváth Zs. – Hrepka.
  • Debrecen: Poleksic – Lázár, Morozov, Brkovic, Vadnai – Bódi, Damahou, Bouadla, Ferenczi – Tisza, Seydi

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply