Pontos kontrajátékra készül a Pécs

2014. August 1. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Története során eddig kétszer mérkőzött meg a Puskás Akadémia labdarúgócsapatával a Pécs együttese, de a tavalyi szezonban nem sikerült nyernie a felcsútiak ellen. A pécsi összecsapást a vendégek 2-1-rew nyerték, míg a fehérvári visszavágón 1-1-es döntetlen született.
Véber György

Véber György kontrajátékra készül a Puskás Akadémia ellen.

A 2014-15-ös idény első fordulóját mindkét együttes vereséggel nyitotta, a Puskás Akadémia Diósgyőrben kapott ki 2-1-re, míg a Pécs hazai pályán futott bele egy csúnya, 4-0-s vereségbe az MTK ellen.

Véber György vezetőedző szerint sikerült levonni a vereség tanulságait, azt kérte játékosaitól, fogják fel úgy azt a meccset, mint ha felkészülési mérkőzés lett volna.

“Elöl nem voltunk elég pontosak és határozottak, hátul gyermeteg hibákat követtünk el. Nagyon figyelnünk kell, mert a Puskás Akadémia egy hasonlóan jó csapat, mégis úgy vélem, ha agresszív középpályás védekezéssel próbálkozunk, akkor az ellenfél nem tud majd érvényesülni” – nyilatkozta Véber. Hozzátette, reméli, hogy a hazaiak edzője, Benczés Miklós a megszokott nyílt támadójátékot kéri majd játékosaitól, mert akkor lesz lehetőség a kontrákban. “Úgy is készülünk, hogy zártan védekezünk, és ahogy tudunk, megkontrázzuk az ellenfelet” – tette hozzá.

A felcsútiak edzője, Benczés Miklós elárulta, valóban azt kéri játékosaitól, hogy bátrabb és agilisebb támadójátékkal rukkoljanak elő, mert csak ez vezethet eredményre. “Sajnos Diósgyőrben fegyelmezetlenek voltunk, azokat a hibákat követtük el, amelyekre külön felhívtam a figyelmet. Nem volt meg bennünk a kellő átütőerő, ennek most nem szabad bekövetkeznie.”

A hazaiaknál akár az új szerzemény, a horvát belső védő, Renato Kelic is bemutatkozhat, a 191 cm magas, 23 éves játékos tavasszal a Padova Serie B csapatát erősítette, előtte a cseh Slovan Liberec játékosaként Európa Liga-tapasztalatot is szerzett.

A Puskás Akadémia hazai sikerére 2.15 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a Pécs vendéggyőzelmére 3.40 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply