A Lokinál bíznak a javuló formában

2014. October 7. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Ibrahima Sidibe
Nincs jó formában a Debreceni VSC, hiszen a bajnok a legutóbbi hat tétmeccséből csak kettőt tudott megnyerni, igaz, a legutóbbi két összecsapásán már jól játszott.

 

Kedden Kecskeméten, a ligakupa keretein belül építheti tovább magát a DVSC, amelyre fontos bajnoki meccsek várnak majd a válogatott mérkőzések után, hiszen a hetedik helyről minél előbb meg kell kezdenie a felzárkózást.

Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője úgy érzi, csapata egyre szebben és magabiztosabban játszik, ezt bizonyítja többek között a Budapest Honvéd felett aratott 4-0-s győzelem.

“Lőttünk négy gólt, de legalább ennyi nagy helyzetünk még kimarad” – mondta Kkondás a haon.hu-nak. “Jól játszott a csapat és az egy héttel korábbi, paksi mérkőzésre is igaz ez. Nagyon örülök a mostani, viszonylag nagyarányú győzelemnek. A Honvéd nem volt kellemes ellenfél, hiszen öt védővel állt fel ellenünk.”

“Ennek ellenér sokszor sikerült megfuttatnunk a vendégek védőit, az első gólnál például szépen szétnyíltak. Tisza Tibi gólja után megnyugodott a csapat, Sidibe nagyon szemfüles volt, de Vadnai és Varga találata is jókor jött. Öröm számomra, hogy végre eredményesek voltunk a kapu előtt. A közönség is a csapat mellé állt, a siker közös.”

Ami a hazaiakat illeti, a Nyíregyháza elleni győzelem után bravúros siker következett a Paks vendégeként, a lila mezesek az “atomvárosiakat” 3-2-re győzték le. Ez mindenképpen önbizalmat jelent a KTE számára, amely utoljára 2012-ben, éppen egy ligakupa-találkozón győzte le a Debrecent.

A Kecskeméti TE sikerét 3.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Debreceni VSC diadalára pedig 1.90 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply