A Celtic menedzsere nem foglalkozik a pletykákkal

2014. October 7. Tuesday in Egyéb, Hírek

Ronny Deila
Nem indult a legjobban a skót Celtic számára a szezon, mivel a zöld-fehérek az első nyolc fordulót követően csak a hatodik helyen állnak, így többek szerint veszélyben van Ronny Deila menedzser állása.

 

A 39 éves szakember azonban nem foglalkozik a pletykákkal, sőt, egyáltalán nem aggódik az állása miatt. A találgatások azt követően fordultak komolyabb hangvételűre, hogy a Celtic a legutóbbi bajnoki fordulóban hazai pályán 1-0-ra kikapott a Hamiltontól, pedig 2012 novembere óta ez nem fordult elő a vendéglátókkal. A kiscsapat ráadásul történelmet írt, hiszen 76 év után először távozott három ponttal a Parkheadből.

A gyenge teljesítmény után a Celtic játékosai megkapták a magukét a szurkolóktól, hiszen kifütyülték őket. A vereség miatt a csapat a hatodik helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán, 14 pontja van, míg az éllovas Hamilton 20 pontjával az élre ugrott, megelőzve a Dundee-t és az Invernesst.

Deila menesztéséről egyébként nem először beszélnek a brit sajtóban, hiszen miután az együttes nem jutott be a Bajnokok Ligája-csoportkörébe, szintén elindultak hasonló találgatások. A nyáron kinevezett norvég nem aggódik a jövője miatt, és a vereséget egyszerűen a balszerencsének tulajdonítja.

“Ennyi helyzet mellett nem kérdés, nyerni kellett volna” – mondta a Hamilton elleni találkozóval kapcsolatban. “Legalább tíz helyzetünk volt, ha nem több. Nagyon nehéz volt a meccs a számunkra, pedig tudjuk, hogy csak értékesíteni kellett volna a helyzeteinket. Nagyon csalódott vagyok, ahogy a játékosaim is azok.”

Annak ellenére, hogy a Celtic jelenleg csak hatodik a tabellán, még mindig toronymagasan a legesélyesebb a bajnoki cím megszerzésére, végső győzelmét 1.10 szorzóval lehet megjátszani. A Hamilton elsőségére 67.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply