A Loki tulajdonosa már előre tekint

2014. April 14. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Debrecen 15 meccses nyeretlenségi sorozata, illetve Nenad Novakovics 43 bajnokis sorozata is megszakadt a hétvégén, amikor az MTK 5-2-re legyőzte a Lokit, de Szima Gábor tulajdonos már előre tekint.
Ibrahim Asidibe

A debreceniek nem élik meg tragédiaként a hétvégi 2-5-öt.

A bajnokságban listavezető Debrecennek két sorozata is megszakadt a hétvégén, amikor 5-2-re kikapott az MTK-tól. Egyrészt egy 15 mérkőzés állból veretlenségi sorozat, a Loki ugyanis ezt megelőzően legutóbb Győrben, szeptember 22-én kapott ki, másrészt Nenad Novakovics 43 bajnoki mérkőzés után szerepelt ismét vesztes NB I-es találkozón. A szerb kapussal utoljára három éve, 2011. március 18-án, a Videoton otthonában kapott ki a Loki.

A debreceni klub honlapja arról is beszámolt, hogy amióta Szima Gábor a DVSC elnöke, a labdarúgócsapat tétmérkőzésen, magyar ellenféllel szemben sohasem kapott még öt gólt – nemzetközi kupameccsen is csak kétszer, a Fiorentina és a Metaliszt Harkiv ellen.

“Egyszer minden sorozat megszakad, de az MTK elleni vereség nem csak azért volt fájó, mert tizenöt bajnoki mérkőzés óta tartó veretlenségi szériát hagytunk magunk mögött, hanem azért is, mert nagyon sok gólt kaptunk, amihez a szurkolóink nincsenek hozzászokva” – fogalmazott Szima Gábor a klub honlapján.

A tulajdonos továbbá elmondta, hogy nem akarják felmenteni a játékosokat, akiknek szerint sokkal koncentráltabban kellett volna focizniuk az MTK ellen, de ő már előre szeretne nézni, mert nagyon fontos meccsek állnak előttük mind a bajnokságban és a két kupasorozatban is.

“Bízunk benne, hogy szurkolóink a botlástól függetlenül kitartanak a csapat mellett, hiszen nagy szükségünk van a támogatásukra” – tette hozzá Szima.
Kedden a Magyar Kupában a Diósgyőrt fogadja a Debrecen, amelynek hazai győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.40, a DVTK sikerére pedig 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply