Klopp mehet a Barcelonához

2014. April 14. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Jürgen Klopp válthatja Gerardo Martinót a Barcelona labdarúgócsapatának kispadján. Közben Gerard Piqué és Marc Bartra játéka is erősen kérdéses a Real Madrid elleni szerdai Király-kupa-döntőben.
Jurgen Klopp

Kloppért a Barcelona is bejelentkezhet a nyáron.

A spanyol sajtó arról írt, hogy Gerard Piqué a hétfői vizsgálatokat követően nem kapta meg az orvosok engedélyét a játékra, így minimálisra csökkent annak az esélye, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje pályára lépjen a Real Madrid elleni Király-kupa-döntőben. A válogatott védő csípőcsonttörése után lábadozik.

Marc Bartra sem épül fel a kupadöntőre, így még az is elképzelhető, hogy Carles Puyol kezd a védelem tengelyében, miután a fiatal hátvéd a pénteki edzésen combsérülést szenvedett. A 36. születésnapját vasárnap ünneplő klublegenda sincs százszázalékos állapotban, de állítólag felajánlotta Gerardo Martino vezetőedzőnek, hogy vállalja a játékot, ha szükség van rá.

Nem sokáig teheti ezt meg, ha igazak azok a hírek, amelyek napvilágot láttak hétfőn, azaz, hogy Martino már nem sokáig lesz a Barcelona vezetőedzője. Az argentin szakemberrel a kispadon a Barcelona többször kapott ki, mint Josep Guardiolával és Tito Vilanovával együttvéve, legutóbb a Bajnokok Ligájában és a hétvégi bajnokin is vereséget szenvedtek, így a BL-ből kiestek, a bajnoki cím sorsa pedig már nem a katalánok kezében van, ezért Martinónak rövidesen megköszönik a munkát.

A Barcánál már értékelték a lehetőségeket, és bár úgy tűnik, képben van Ernesto Valverde, Louis Enrique és Andre Villas-Boas is, a két legesélyesebb jelölt Diego Simeone és Jürgen Klopp, közülük is a német szakember tűnik valószínűbbnek. A Barcánál úgy gondolják, bár fontos a taktika is, a legfontosabb, hogy olyan edzője legyen a csapatnak, aki képes motiválni a játékosokat, és erre Kloppnál nincs alkalmasabb szakember.

A Király-kupa-finálé szerdán 21.30 órakor kezdődik, a Barcelona győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.60, a Real Madrid sikerére pedig 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply