Listavezetők csapnak össze a Ligakupában

2014. September 16. Tuesday in Egyéb, Hírek

Gyurcsó Ádám
Kedden a másodosztály éllovasa, a Vasas ellen folytatja Ligakupa-szereplését az élvonal listavezetője, a Videoton labdarúgócsapata.

 

A fehérváriak szenzációs sorozatban vannak, az NB I-ben még százszázalékosak, hét bajnokin 21 gólt szereztek és mindössze kettőt kaptak. Az MTK-t 5-0-ra, a Pápát, a Dunaújvárost és a Puskás Akadémiát 3-0-ra, a Győri ETO-t 3-2-re, míg a Nyíregyházát, és legutóbb az Újpestet 2-0-ra verték.

Joan Carrillo tökéletesen összerakta az együttest, a pályaedzőből vezetőedzővé előrelépett szakember minden posztra megtalálta az ideális játékost. Nem véletlenül emelte ki az Újpest ellen a csapatjátékot és egységet, és miután ennyire jó helyzetben van, nyugodtan kísérletezgethet a hazai kupákban.

A Magyar Kupában legutóbb a Kunszállást 8-0-ra verte a csapat, a Ligakupa E csoportjának nyitányán pedig az NB II-es Ajkát 4-0-ra páholta el, ez utóbbi találkozón Feczesin Róbert duplája mellett Sejben Viktor és Ács Ádám szerezte a gólokat.

Kedden az a Vasas látogat Fehérvárra, amely négy győzelem után váratlan vereséget szenvedett Kaposváron. Szanyó Károly együttese sorrendben a Gyirmót (2-0), a Siófok (5-1), a Balmazújváros (4-2) és az Ajka (2-0) ellen győzött, a Kaposvár azonban csak második sikerét aratta a szezon során.

“Nem örülök a kaposvári vereségnek, ennél jobb eredményre számítottam, de remélem, még jókor jött a kijózanító pofon” – nyilatkozta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója. “Csak akkor lehetünk sikeresek, ha minden mérkőzésnek egészséges önbizalommal és alázattal vágunk neki. De nincs nagy baj, sorozatban tíz bajnoki győzelem után kikaptunk, ez benne van a játékban mindig. Ám néhány játékosunknak komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy az utóbbi időben mennyit tett hozzá a sikerhez.”

A Videoton hazai győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 4.75, míg a Vasas idegenbeli sikerére 6.00 szorzóval lehet fogadni. A felek legutóbbi három székesfehérvári mérkőzésén egyaránt háromgólos hazai siker született: 2010 májusában és augusztusában egyaránt 3-0-ra, 2012 áprilisában pedig 4-1-re győzött a Videoton, még az NB I-ben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply