A Bayern München mindenkit tud pótolni

2014. September 16. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Philipp Lahm
Philipp Lahm úgy véli, hogy a nyáron eligazolt Toni Kroos helyettesítésére is megvan a potenciál a bajorok keretében.

 

A Bayern München az utóbbi években nagyon megerősítette keretét, erre a célra egy percig nem sajnálta a pénzt a vezetőség. Az elmúlt években minden fronton csúcsra jutó együttes azonban a nyáron egy igazi kulcsemberét vesztette, Toni Kroos ugyanis a Real Madridhoz igazolt. A középpálya egyik legfontosabb tagja a királyiaknál azonnal alapember lett, és a szurkolók féltették attól a münchenieket, hogy Kroos pótlásába beletörik majd Josep Guardiola bicskája.

Ugyanakkor a sokoldalú Lahm szerint a bajorok kerete olyan erős és kiegyensúlyozott, hogy egyetlen játékos eligazolása nem okozhat jelentősebb problémát, így Kroos pótlása is megoldható volt kereten belülről.

“Nagyon erős a keret, olyan sok a jó játékos, hogy valakinek a távozása nem okozhat gondot. Kroos egy remek játékos, de nem szomorkodunk az eligazolása miatt. Régóta vagyok már itt, és jól tudom, hogy a csapat nem egy játékosról szól, még akkor sem, ha olyan kiváló emberről is van szó, mint Kroos” – jelentette ki Lahm.

A Bayern München szerdán a Manchester Cityt látja vendégül a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában: a németek győzelmének az oddsa 1.66, a döntetlenre 4.33, az angolok sikerére 5.25 a szorzó.

A bajnoki címvédő bajorok a hétvégén 2-0-ra legyőzték a Stuttgartot a Bundesligában, míg a Premier League elmúlt kiírásának első helyezettje, a Manchester City 2-2-es döntetlent játszott az Arsenal vendégeként.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply