Leonardo távozik, Gera érkezik

2014. July 9. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gera Zoltán
Továbbformálódik a Ferencváros labdarúgócsapatának kerete, a hírek szerint ugyanis az egykori közönségkedvenc, Gera Zoltán hazatér az Üllői útra.

 

A 76-szoros válogatott középpályás 2000 és 2004 között 115 bajnokin erősítette már a zöld-fehéreket, onnan szerződtette másfél millió angol fontért a West Bromwich Albion. Négy év után következett egy hároméves kitérő a Fulhamnél, de 2011-ben ismét visszaszerződött a WBA-hoz.

A birminghami klub a nyáron úgy döntött, nem hosszabbít vele, így a szakvezetés a 2014-15-ös idény első meccsén, a Sunderland elleni hazai bajnokin sem számíthat már Gerára. A WBA sikerére 2.30 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Sunderland vendégsikerére 2.87 szorzóval lehet fogadni.

Gera állítólag már megegyezett a Ferencvárossal, a játékos az orvosi vizsgálaton is túl van, a hivatalos bejelentésre és a szerződés aláírására már a héten sor kerülhet. Szükség is lenne rá, mert a brazil Leonardóval a klub szerződést bontott. Az NB I egyik legjobb légiósa késve ért haza a szabadságról, majd összekülönbözött Thomas Doll edzővel, így nem maradhatott.

Várhatóan távozik a bosnyák válogatott Muhamed Besic is, aki kiváló teljesítménnyel rukkolt elő a világbajnokságon, így több klub is felfigyelt rá. Brit lapértesülések szerint a Swansea lesz a befutó, a Walesonline.co.uk úgy tudja, 3,5 millió fontot fizet érte a Premier League-ben érdekelt klub, a 35 éves edző, Garry Monk nagyon számítana a védőként és középpályásként is bevethető fiatal játékosra.

A Fradiba eddig Bosnjak Predrag, Tomislav Havojic, Stjepan Kukuruzovic, Benjamin Lauth, Nagy Dániel és Michal Nalepa érkezett, a hírek szerint a klub vezetői Gera mellett még megszereznék a bosnyák Jasmin Mesanovicot és Kenan Piricet is. A csapatra csütörtökön az Európa Liga-selejtező visszavágója vár, egy hete mindössze 1-1-et sikerült elérnie a máltai Sliema Wanderers otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply