Sabella szerint már most győztes Argentína

2014. July 9. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Alejandro Sabella
Alejandro Sabella, az argentin válogatott szövetségi kapitánya rendkívül elégedett csapatával, véleménye szerint már most elérték az előzetesen kitűzött célt.

 

Sabella azt mondja, hogy a csapat elérte az alapcélkitűzést: “Az volt a szándékunk, hogy minél messzebbre jussunk, és megpróbáljunk ott lenni a legjobb négy között. Természetesen nem tekintjük befejezettnek a küldetést azáltal, hogy ezt a célt elértük, de én már most győztesként tekintek a csapatomra. A küszöböt átléptük, most az következik, hogy tegyünk befelé egy kis lépést.”

A szakvezető nem számíthat Angel Di Maria-ra, aki sérülés miatt hiányzik: “Mindig is hangsúlyoztam, hogy Di María rendkívül fontos játékosunk” – folytatta Sabella. “Az ő munkabírása, valamint az, hogy a pályán jól megértik egymást Lionel Messivel, fontos tényezője a csapat egyensúlyának. Bajnokok Ligáját nyert, minden európai klub szeretné őt a soraiban tudni, de hát alkalmazkodnunk kell a körülményekhez. Pérezt az év játékosának választották Portugáliában, és bár mások az erősségei, mint Di Maríának, dinamizmusa és jó helyezkedése nagy segítségünkre lesz.”

A kapitány számíthat viszont a balhátvéd Marcos Rojo-ra, aki letöltötte eltiltását, és kezdhet az argentin csapatban, viszont a sérülésből gyógyuló Sergio Agüero valószínűleg csak a cserék között kap helyet. “Jobban van, készen áll a játékra, majd meglátjuk, szükségünk lesz-e rá vagy sem” – vázolta a Manchester City támadójának helyzetét Sabella.
Az argentin kapitány nem titkolta, hogy elismeri kollégája, Luis Van Gaal munkáját és a csapat motorját, Arjen Robbent is magasztalta: “Nagyon intelligens, briliáns trénerük van. Karrierje a bizonyíték arra, hogy könnyedén és hatékonyan vált taktikát akár mérkőzés közben is.”

Hollandia győzelmének oddsa 3.25, a döntetlenre 3.20, míg az argentin sikerre 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply